Kontakta oss

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss eller besöka våra kontor.

Växelnummer Luleå: 0920-140 50 Växelnummer Piteå: 0911-21 29 30

Linda Blombäck

Redovisningskonsult
Linda har jobbat på Skatteverket i många år med moms, inkomstskatt, revision med mera innan hon bytte bana och började jobba som redovisningskonsult. Linda hjälper dig och ditt företag med allt från skatter, löpande bokföring, bokslut och deklarationer.
linda@smaforetagsbyran.se
0920-40 73 77
Luleå Piteå

Robin Åström

Redovisningskonsult
Har jobbat med redovisning, rådgivning och skatter i ca 25 år, bland annat på Skatteverket och ett par redovisningsbyråer. Har under sista åren jobbat främst med bolag och redovisning/rådgivning till skogsägare. På fritiden är de stugan eller åka ut med båten som tar största delen av tiden.
robin@smaforetagsbyran.se
0911 212930
Piteå

Mats Öhrberg

Redovisningskonsult
Jobbar sedan många år inom redovisning och revisionsbranschen. Är Auktoriserad Redovisningskonsult i FAR. Hjälper företag med redovisning, skatter, rådgivning mm. Uppdragen omfattar bl.a. enskilda näringsidkare inom jord- och skogsbruk, ägarledda företag samt konsultuppdrag åt större företag.
mats@smaforetagsbyran.se
0911 21 29 30
Piteå

Helena Winsa

Redovisningskonsult
Har en bakgrund inom serviceyrken så som handeln och är idag utbildad redovisningsekonom. Utanför arbetet är det fokus på familjeaktiviteter som skärgården, friluftsliv, resor och träning.
helena@smaforetagsbyran.se
0920 40 73 73
Luleå

Sanna Holm

Redovisningskonsult
Efter att ha arbetat inom handel i flera år, så skolade Sanna om sig. Sedan hösten 2021 arbetar hon på Småföretagsbyrån som redovisningskonsult. Fritiden spenderas med dottern Holley samt hunden Grace och med nära och kära. Sanna gillar renovering, inredning, ta en promenad men även koppla av till en serie.
sanna@smaforetagsbyran.se
0920 40 73 75
Luleå

Magnus Liarsgård

Affärskonsult och delägare
Startade sin första enskilda firma under 90-talet, då inom besöksnäringen parallellt med ekonomistudier på LTU. Har därefter jobbat på Skatteverket i 7 år med både granskning och revision. Mellan 2008 - 2012 jobbade Magnus som företagsrådgivare på ALMI, där över 700 affärsplaner tog form under hans vägledning. Sedan 2012 har vardagen handlat om att utveckla Småföretagsbyrån och dess kunder. Idag ligger fokus på byråns strategiska utveckling men även konsultuppdrag inom ekonomistyrning, utveckling och kapitalanskaffning till bolag som växer. Utanför arbetet ligger intresset på utförsåkning, skoteråkning samt stugan utanför Arvidsjaur.
magnus@smaforetagsbyran.se
0920 40 73 76
Luleå

Unto Fagerkull

Affärskonsult och delägare
Har jobbat med utveckling av företag och näringsliv i mer än 30 år. Sedan 2008 har Unto varit verksam som egen företagare och är idag delägare i ett flertal bolag. Untos konsultinsatser inriktar sig främst på affärsutveckling, kapitalanskaffning, kompanjonsfrågor samt företagsöverlåtelser, affärs- och bolagsjuridik och då särskilt vid ägar- och kompanjonsfrågor.
unto@smaforetagsbyran.se
070 638 52 00
Luleå

Linnea Ylivainio

Redovisningskonsult
Har en bakgrund från tandvården men bytte bana och är nu utbildad redovisningsekonom. Jobbar sedan 2016 som redovisningskonsult på Småföretagsbyrån och tar sig gärna an digitaliseringsprojekt för kundernas räkning. På fritiden är det resor som är högst upp på önskelistan samt roliga aktiviteter med hunden Herman som ibland även hälsar på hos Småföretagsbyrån.
linnea@smaforetagsbyran.se
0920 40 73 72
Luleå

Viktoria Sjöberg

Redovisningskonsult
Efter utbildning till Internationell ekonom har det blivit flera års arbete med bokföring och redovisning. Började på Småföretagsbyrån 2018 men var innan dess verksam inom flera olika branscher, allt från finansbolag, bilbranschen till kommunal sektor. Utanför arbetet målar Viktoria gärna med olja och har även haft psykologi som sidointresse sedan länge.
viktoria@smaforetagsbyran.se
0920 40 73 74
Luleå

Vera Tjechonina

Redovisningskonsult
Har läst till civilekonom på LTU och därefter jobbat som redovisningskonsult på Småföretagsbyrån. Förutom redovisning och löner så jobbar Vera mycket med bokslut och årsredovisningar.
vera@smaforetagsbyran.se
0920 40 73 71
Luleå

Du är varmt välkommen att kontakta oss via detta formulär.