Våra tjänster

Vi erbjuder allt ifrån helhetslösningar till att du själv tar hand om bokföringen,
men lämnar bokslut och deklaration till oss.

Ekonomitjänster

Vi är en redovisningsbyrå som erbjuder ett brett utbud av ekonomitjänster. Allt från helhetslösningar till att du själv tar hand om löpande bokföring och lämnar bokslut och deklaration till oss. Vad du än väljer – är vi redovisningsbyrån att hjälpa dig och ditt företag!

Tjänster till jord & skog

Affärsrådgivning

Det viktigaste för oss är att du som kund får den hjälp som just du behöver. Vi på Småföretagsbyrån har lång erfarenhet av att driva företag i en rad olika branscher. Därför kan vi snabbt och effektivt sätta oss in i din situation som företagare, och ge tips på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Detta gäller även om bolaget inte går så bra eller när konflikter behöver hanteras.

Syftet med råd är bland annat att:

Tjänster inom affärsrådgivning som vi tillhandahåller:

Tjänster till startups

Äga & leda

Du som äger och leder ett bolag är den viktigaste ingrediensen i bolagets vision och den framtida resans möjligheter. Det är dina ambitioner och dina mål som ska förverkligas. Hållbarhet och lönsamhet är delar som påverkar val och beslut som du som ägare behöver fatta. Ägarfrågor behöver ges utrymme för det är det som är kompassen i bolagets utveckling. Vi bistår dig som ägare att hitta din väg framåt och att uppnå dina mål.